Merhabalar, çay saatleriniz için hazırlayabileceğiniz farklı ama çok lezzetli ve sağlıklı bir salatam var. Et yemekleri ile de yapabilirsiniz.
Maş Fasulyesi Salatası Tarifine başlamadan önce, maş fasulyelerini pişirmeden önceki akşam derin bir kaseye alıp üzerine bol su ekleyip ertesi güne kadar suda bekletelim.
Daha sonra suyunu süzün ve fasulyeleri yıkayıp tencereye alın. Üzerine su dökelim ve gücünü kaybedene kadar sistematik olarak kaynatalım. Maş fasulyesini fazla pişirmeyin, salatayı karıştırdığınızda hepsi dağılacak ve parçalanacak. Fasulyeler piştiğinde köpürecek ve bir kaşık yardımıyla onları toplayabilirsiniz.
Maydanoz, dereotu, taze soğan, kırmızı lahana, közlenmiş kornişon ve kızarmış biberi küçük küçük doğrayıp geniş bir kaseye alın.
Haşlanan maş fasulyesini süzüp soğumasını bekleyelim.
Doğranmış malzemelerden mısır ve maş fasulyesini alıp karıştıralım.
Son olarak zeytinyağı, limon suyu, nar suyu ve tuzu ekleyip iyice karıştıralım.
Bir servis tabağına alınmış olan Lezzetli Maş Fasulyesi Salatasını alıp afiyetle yiyebilirsiniz.
Nefis Maş Fasulyesi Salatası Tarifi Fotoğrafları:
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]