/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Nevzin Şekeri Tarifi İçin Malzemeler
- 125 gr margarin veya oda sıcaklığında tereyağı
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 1 çay kaşığı tahin
- 1 çay kaşığı süt
- 1 su bardağı kıyılmış ceviz
- 1 adet kabartma tozu
- 1 yemek kaşığı sirke
- 3-5 su bardağı un (rafine)
şerbet
- 1-5 su bardağı şeker
- iki bardak su
- 1 çay kaşığı pekmez
- 3 damla limon
Nevzin şeker tarifi nasıl yapılır?
- Öncelikle şerbet için uygun bir kaba şeker ve suyu alalım.
- Kaynamaya başlayan şerbete limon pekmezi ekleyip 10 dakika daha kaynatıp altını kapatalım ve şerbeti soğumaya bırakalım.
- Un hariç tüm malzemeleri uygun bir kapta karıştırın.
- 3 su bardağı unu ekleyip yetmiyorsa yoğuralım diğer yarım su bardağı unu da ekleyip ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde ediyoruz.
- Ardından elimizle yağladığımız tepsiye bastırıp hamuru düzleştirelim.
- Üzerine çatal yardımı ile şeritler yapalım.
- Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 30-40 dakika pişirelim.
- Kızarmış şeker ilk sıcaklığından çıktıktan sonra soğuk şerbeti dökelim.
- Bir saat kadar dinlendirdikten sonra dondurma veya krema, isteğe göre kuru fıstık veya diğer soslar ile servise hazırdır.
Resimli Nevzin tatlısı tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
Tam kıvamlı keshkol
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]