Nohut, erişte ve pirinç ile kemik suyu

Nohut, erişte ve pirinç tarifi ile kemik suyu için malzemeler

  • 1 su bardağı yasemin pirinci
  • 2 su bardağı haşlanmış kemik suyu
  • İki parça kemik iliği eti
  • Bardaktan bir parmak eksik haşlanmış nohut
  • Yarım su bardağı şehriye
  • Makarnayı kızartmak için 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Yarım çay kaşığı kara biber

Nohut kemik suyu, erişte, pirinç noodle tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Kemiksiz eti yıkayıp tencereye alıp üzerini geçecek kadar su ekleyelim.
  2. Defne yaprağı ve soğanı koyup, soyup dörde bölelim, bir buçuk saat kaynatalım, süzün ve yağı tavaya alalım.
  3. Makarnayı kısık ateşte hafifçe kızartalım, ardından ılık, tuzlu suda beş dakika bekletelim.
  4. Yıkayıp süzdüğümüz pirinci koyup karıştıralım ve nohutları koyalım.
  5. Sıcak suyu verelim.
  6. Tuz ve karabiber serpip suyunu çekene kadar pişirelim.
  7. Üzerine bir havlu koyalım, ıslanmasına izin ver, afiyet olsun.
  8. Kalan suyu da kavanoza dolduralım, çorbalarda ve diğer pilavlarda kullanabiliriz.

Nohut, erişte ve pirinç ile kemik suyu, fotoğraflı pirinç tarifi

  • tatlı tarifi
  • kemik
  • humuslu
  • kek tarifleri
  • pilav
  • pilav
  • Tel şehriye
  • uçurumlar
  • suya
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Beyaz sarılmış şal

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın