Dana Nohut Tarifi,
Önce tavuk ve su bir gece ocağa alınır ve kaynayana kadar pişirilir.
Haşlanan bezelye ocaktan alınır ve bezelyeler sabaha kadar mayalanır.
Ertesi gün önce etler kavrulur.
Kızartılan ete doğranmış soğanlar ilave edilir ve soğanlar kavrulur.
Salça ve baharatlar eklenip bezelyeler süzülerek tencereye alınır.
Sıcak su ilave edilerek düdüklü tencerenin kapağı kapatılır.
Yemek, düdük çalana kadar sıcak ateşte pişirilir, düdük çaldığında düdük kapatılır ve altı tanesi indirilir, yaklaşık 30-40 dakika. pişmiş yemek servise hazırdır.
Nohutlu Et Yemeği hazır.
yemek istiyorum ⭐️
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]