normal açılış


Açılış tarifi için malzemeler beyler

  • 5.5 su bardağı un
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 2 su bardağı ılık süt
  • 1 anlık maya
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Ghee
  • 1 yumurta

Basit bir açılış tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. İlk olarak bir bardak ılık süt, şeker ve mayayı karıştırıp kapağını kapatıyoruz ve yaklaşık 10 dakika sonra mayanın gelmesini bekliyoruz.
  2. Tüm malzemeleri karıştırıyoruz, unu dikkatli kullanıp yoğuruyoruz.
  3. Hamur toparlandıktan sonra en az yarım saat bekleyip streçleyip tezgahı çok az sıvı yağ ile yağlayıp hamuru açıyoruz.
  4. Parmak uçlarınızla ikiye katlayın.
  5. Bunu birkaç kez yapıyoruz. Her seferinde aralarına tereyağı koyun.
  6. Son olarak açıp parmak kalınlığında kesip rulo ile şekil veriyoruz.
  7. Sarıları 1,5 çay kaşığı pekmezle karıştırıp 200 derecede pişiriyoruz.

Resimlerle basit açılış tarifi

  • Açılış
  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • üzgün
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Kahvaltı pizzası (çok pratik)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın