Orijinal Kurabiye Tarifi Malzemeler
- 1 su bardağı yumuşak tereyağı
- 1 su bardağı beyaz şeker (toz)
- 1 su bardağı paketlenmiş esmer şeker
- 2 çay kaşığı saf vanilya özü (normal vanilya yapar)
- 2 yumurta
- 3 su bardağı un
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- 1 çay kaşığı tuz
- 2 su bardağı damla çikolata (damla)
Kurabiye tarifi orijinal tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Fırını 200 dereceye ısıtın. Bir fırın tepsisine yağlı kağıt serin ve bir kenara koyun.
- Ayrı bir kapta un, kabartma tozu, tuz, kabartma tozunu karıştırın. Bir kenara koyun.
- Tereyağı ve şekeri birleşene kadar karıştırın.
- Yumurta ve vanilyayı köpürene kadar çırpın.
- Kuru malzemeleri karışana kadar karıştırın.
- Çikolata parçacıklarını ekleyin ve iyice karıştırın.
- 2-3 yemek kaşığı (kurabiyelerinizin boyutuna göre) teker teker yuvarlayın ve hazırladığınız kurabiye kağıtlarına eşit şekilde yerleştirin. (Alternatif olarak, kendinizinkini yapmak için bir çay kaşığı çerez kullanın.)
- Önceden ısıtılmış fırında 8-10 dakika pişirin. Kahverengileşmeye başladıklarında kesinlikle çıkarın.
- Soğutma rafına çıkarmadan önce fırın tepsisinde 2 dakika bekletin.
Fotoğraflı orijinal kurabiye tarifi
Bu Kurabiye Özgün Tarif yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa Son Dakika’da yayınlanmıştır.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]