Orijinal Tarif Çerezleri

Orijinal Kurabiye Tarifi Malzemeler

  • 1 su bardağı yumuşak tereyağı
  • 1 su bardağı beyaz şeker (toz)
  • 1 su bardağı paketlenmiş esmer şeker
  • 2 çay kaşığı saf vanilya özü (normal vanilya yapar)
  • 2 yumurta
  • 3 su bardağı un
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 2 su bardağı damla çikolata (damla)
Kurabiye tarifi orijinal tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Fırını 200 dereceye ısıtın. Bir fırın tepsisine yağlı kağıt serin ve bir kenara koyun.
  2. Ayrı bir kapta un, kabartma tozu, tuz, kabartma tozunu karıştırın. Bir kenara koyun.
  3. Tereyağı ve şekeri birleşene kadar karıştırın.
  4. Yumurta ve vanilyayı köpürene kadar çırpın.
  5. Kuru malzemeleri karışana kadar karıştırın.
  6. Çikolata parçacıklarını ekleyin ve iyice karıştırın.
  7. 2-3 yemek kaşığı (kurabiyelerinizin boyutuna göre) teker teker yuvarlayın ve hazırladığınız kurabiye kağıtlarına eşit şekilde yerleştirin. (Alternatif olarak, kendinizinkini yapmak için bir çay kaşığı çerez kullanın.)
  8. Önceden ısıtılmış fırında 8-10 dakika pişirin. Kahverengileşmeye başladıklarında kesinlikle çıkarın.
  9. Soğutma rafına çıkarmadan önce fırın tepsisinde 2 dakika bekletin.

Fotoğraflı orijinal kurabiye tarifi

Bu Kurabiye Özgün Tarif yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa Son Dakika’da yayınlanmıştır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın