Orman Kebabı Tarifi ve Muhteşem Lezzeti için ocağın altını açıp etleri ekleyip suyu çıkana kadar karıştıralım.
2 su bardağı su ilave edip düdüklü tencerenin kapağını kapatın ve 20 dakika pişirin, normal tencerede de su ekleyerek pişirebilirsiniz.
Başka bir tencerede yemeklik doğranmış soğanı zeytinyağı ile kavurun. Rengi dönmeye başlayınca salçayı ekleyelim.
Biraz kavurduktan sonra küp küp doğranmış havuç, patates ve bezelyeyi ilave edin.
Haşlanmış eti suyuyla birlikte koyup pişirelim. Suyu ve gözleri değiştirelim. Patatesler yumuşayıncaya kadar pişirelim.
Tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın ve ocağı kapatın.
Orman kebabını enfes sıcacık tadıyla servis edelim.
Afiyet olsun.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]