Oturmuş doğranmış patates

Malzemeler Etli Patates Otu Tarifi

  • 5 büyük patates
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 200 gr dana kıyma
  • 1 yeşil biber
  • 1 domates
  • Tuz, kekik, nane, kırmızı toz biber

sos için;

  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1,5 su bardağı sıcak su

yağda kızartmak:

  • sıvı yağ

Dekore etmek:

  • Sulandırılmış Yoğurt
  • Dereotu

Patatesli et tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Patatesleri temizledikten sonra ortadan ikiye kesin, kaşıkla düzleştirin, kızgın yağa atın ve her iki tarafını da kızartın. Borç Kılavuzu.
  2. İnce kıyılmış soğan ve biberi kızgın yağa koyun ve iyice karıştırın.
  3. Kıyılmış eti dökün ve baharatları ekleyin. Manal.
  4. Patatesleri kızarttıktan sonra doldurun.
  5. Domates salçasını sıcak suda eritin ve üzerine dökün. (Domates salçası sosundan sonra pişirmeyin)
  6. Yoğurt sosunu ekleyip süsleyin.

patatesli et tarifi

  • tatlı tarifi
  • Kıyılmış et ile
  • Uygun
  • kek tarifleri
  • Patates
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Kıyılmış patlıcan yemeği

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın