Özel Çorba Güveç – En Sevdiğim Yemekler

Özel Soslu Güveç Tarifi için,

Çok tatlı! Lokum gibi gerçekten yumuşacık, bunu deneyin 👌👌

Öncelikle kuşbaşı doğranmış etlerin içine süt ve zeytinyağını koyup 3-4 saat dinlendiriyoruz.

Not: Dün gece seyahat ettim ve ertesi güne bıraktım.

Ertesi gün et bitti. Bir sıcak tencereye koyun ve bir kenara koyun.

Su serbest bırakıldığında, köpük çıkarılır.

Kapağı kapatılarak kendi suyunda kısık ateşte pişmeye bırakılır.

Suyu çekildiğinde tereyağı eklenir ve ısıtılır.

Doğranmış soğanları ekleyip kavurmaya devam edin.

Daha sonra doğranmış biber eklenir. Biraz tuz eklenir.

Domatesler doğranır ve ete eklenir.

Biraz kaynar su ekleyip pişirin.

Özel Marine Güveç hazır.

Yemek ister misin 🌹 🍃

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın