pakanga hamur işleri

Bakanga Börek Tarifi İçin Malzemeler

  • 5 yufka hamuru
  • 120 gram domuz pastırması
  • 1 domates
  • 3 adet yeşil biber
  • 1 tatlı biber
  • 1 tabak rendelenmiş kaşar peyniri (300 gr)

kızartma için

  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
Pakanga böreği tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Hamuru üçgenler halinde kesin.
  2. Bir hamurdan 8 üçgen kestim. Pastırma, yeşil biber ve kapya biberi küçük küpler halinde kesin.
  3. Domatesleri çekirdekleri çıkarılmış olarak küp şeklinde keselim.
  4. Nemli kaşar peynirini rendeleyip malzemeleri karıştırabilmemiz için çekirdekleri çıkarılmalıdır.
  5. Üçgen hamuru içlerine yuvarlayıp uçlarını suya batırıp mühürleyelim. Yağımızı ısıtabilir, yemek pişirebilir ve yemek servis edebiliriz. Afiyet olsun :)).

fotoğraflı pakanga pasta tarifi

Paçanga Böreği’nin yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın