Pamuklu hamur işleri

Pamuklu Börek Tarifi Malzemeler

  • 2 yumurta akı (sarısının üzerine sürmek için)
  • 2 çay kaşığı ılık süt
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 3 çay kaşığı şeker
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 poşet maya tozu
  • 7 çay bardağı kadar un (dikkatlice ekleyin)

arasında;

  • lor peyniri

sürmek

  • 2 yumurta sarısı
  • 1 yemek kaşığı süt
Pamuklu pasta tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Tüm malzemeleri uygun bir kaba koyun ve karıştırın.
  2. Unu azar azar ekleyip yoğurun.
  3. Yumuşak bir hamur elde edelim.
  4. Bir saat mayalanmaya bırakın.
  5. Fermantasyondan sonra 15 şeker çubuğum oldu.
  6. Daha az veya daha fazlasını yapabilirsiniz.
  7. Fotoğrafta görüldüğü gibi elimle biraz açıp merdane yardımıyla biraz genişletip içine lor peyniri koyup uzunlamasına kapattım.
  8. Bıçakla sırtımı kaşıdım.
  9. Gül şeklinde katlayıp merdivenlerin üzerine koydum.
  10. Mayayı yarım saat tepsiye alıp sarısına sütü ekleyip bezenin üzerine yayın.
  11. 200 derecede önceden ısıtılmış fırında 25 dakika pişirin. Kontrollü pişirin, her fırın farklı olabilir. Afiyet olsun. ❤

Resimli pamuk börek tarifi

Pamuk Boğaca’nın yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın