Pamuklu hamur işleri

Pamuklu Börek Tarifi Malzemeler

  • 2 su bardağı ılık süt
  • 2 paket varsayılan kuru
  • 4 yemek kaşığı toz şeker
  • 2 yumurta
  • Yağı ölçmek için 1 su bardağı su
  • 1 çay kaşığı tuz
  • yeterli un

yukarı;

  • yumurtanın Sarısı
  • Anemon
Pamuklu pasta tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. İlk olarak mayayı ılık sütte eritip un hariç tüm malzemeleri karıştırıyoruz.
  2. Yavaş yavaş un ekleyerek ele yapışmayan bir hamur elde ediyoruz.
  3. 30 dakika dinlendirdikten sonra yuvarlak beze yapıp biraz yağ ile açıp rulo haline getiriyoruz.
  4. Sarısı ve haşhaş dilimleyip ekledikten sonra 180 derecelik fırında 20 dakika pişiriyoruz. İsteyen herkese hayırlı olsun 🤗🤗

Resimli pamuk börek tarifi

Pamuk Boğaca’nın yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın