Pamuklu Börek Tarifi Malzemeler
- 2 su bardağı ılık süt
- 2 paket varsayılan kuru
- 4 yemek kaşığı toz şeker
- 2 yumurta
- Yağı ölçmek için 1 su bardağı su
- 1 çay kaşığı tuz
- yeterli un
yukarı;
- yumurtanın Sarısı
- Anemon
Pamuklu pasta tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- İlk olarak mayayı ılık sütte eritip un hariç tüm malzemeleri karıştırıyoruz.
- Yavaş yavaş un ekleyerek ele yapışmayan bir hamur elde ediyoruz.
- 30 dakika dinlendirdikten sonra yuvarlak beze yapıp biraz yağ ile açıp rulo haline getiriyoruz.
- Sarısı ve haşhaş dilimleyip ekledikten sonra 180 derecelik fırında 20 dakika pişiriyoruz. İsteyen herkese hayırlı olsun
Resimli pamuk börek tarifi
Pamuk Boğaca’nın yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]