3 Çıtır Kek ve Hamur tarifi için önce tereyağını eritip soğumaya bırakın.
Yufkayı tezgaha alın, her tarafını yağlayın, yoğurdu iyice karıştırın, kaşıkla biraz dökün ve bir fırça ile yayın.
Hamuru tekrar yoğurun, yağ sürün ve yoğurdu yayın.Aynı şekilde başka bir hamur hazırlayın.
Yukarıdaki malzemeleri yerleştirin ve bitirin.
Hamuru önce dörde, sonra 8’e, sonra üç üçgene bölerek önce 16’yı, sonra 32’yi elde edin.
Sondan kesin.
Yağlanmış tepsiye dizin.
Yumurta sarısı ile yıkayın ve susam serpin ve önceden ısıtılmış 200 derecede pişirin.
Çıtır ekmeğiniz hazır, deneyenlere afiyet olsun.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]