pasta muska


Pasta muska malzemeleri

  • 5 yufka hamuru
  • bunlar

içeri

  • peynir
  • Sebze yağı

yukarı:

  • 1 yumurta sarısı
  • Susam veya siyah kimyon

Misk böreği tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. 5 yufkayı üst üste koyup şekildeki gibi kesiyoruz.
  2. Daha sonra kestiğimiz şeritlerden birini alıp üzerine yağ döküyoruz.
  3. Üzerine bir kat daha bant koyuyoruz, yağ sürmeden peyniri ekleyip muska şeklinde sarıyoruz.
  4. Tüm yufkalar bitince tepsiye dizip kabuğunu örtecek kadar su ekleyip 10 dakika suda bekletin.
  5. Bekledikten sonra muskaları elimizle sıkıyoruz ve yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştiriyoruz.
  6. Üzerine yumurta sarısı sürün ve çörek otu veya susam serpin.
  7. 200 derecede önceden ısıtılmış fırında altın sarısı olana kadar pişirin. Kim deneyecekse eline sağlık.

Resimli muska böreği tarifi

  • hamur işleri
  • tatlı tarifi
  • Yakalamak
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Bovedik hamur işleri

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın