pasta tarifi

pasta tarifi malzemeleri

  • 400 ml ılık süt
  • 3 yemek kaşığı şeker
  • 1 yumurta beyazı
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tuz
  • 1 anlık sanal paket
  • 6 su bardağı un

yukarı;

  • 30 gram (2 yemek kaşığı) tereyağı
  • 1 yumurta sarısı (1 yemek kaşığı sıvı yağ ile karıştırılmış)
  • Susam

dahili ücretler

  • lor peyniri
  • maydanoz
Pasta tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Süt, şeker, sıvı yağ ve yumurta akı karıştırılır.
  2. Sıvı karışıma biraz un, maya ve tuz ekleyin ve yoğurun.
  3. Kalan unu kontrollü bir şekilde ekleyin (miktar unun markasına göre değişebilir).
  4. Yoğurulan hamura oda sıcaklığındaki tereyağı ilave edilir ve iyice yedirilir.
  5. Bir saat dinlenmeye bırakın.
  6. Hamura istediğiniz şekli ve dolguyu verin.
  7. Yumurta sarısı ile yağlayın ve susam serpin.
  8. 180 derecelik fırında 25 dakika pişirin. 🧡.

Resimli pasta tarifi

Pogaça Tarifi yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın