pasta tarifi malzemeleri
- 400 ml ılık süt
- 3 yemek kaşığı şeker
- 1 yumurta beyazı
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı tuz
- 1 anlık sanal paket
- 6 su bardağı un
yukarı;
- 30 gram (2 yemek kaşığı) tereyağı
- 1 yumurta sarısı (1 yemek kaşığı sıvı yağ ile karıştırılmış)
- Susam
dahili ücretler
- lor peyniri
- maydanoz
Pasta tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Süt, şeker, sıvı yağ ve yumurta akı karıştırılır.
- Sıvı karışıma biraz un, maya ve tuz ekleyin ve yoğurun.
- Kalan unu kontrollü bir şekilde ekleyin (miktar unun markasına göre değişebilir).
- Yoğurulan hamura oda sıcaklığındaki tereyağı ilave edilir ve iyice yedirilir.
- Bir saat dinlenmeye bırakın.
- Hamura istediğiniz şekli ve dolguyu verin.
- Yumurta sarısı ile yağlayın ve susam serpin.
- 180 derecelik fırında 25 dakika pişirin. .
Resimli pasta tarifi
Pogaça Tarifi yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]