pasta tepsisi

Pasta tepsisi tarifi için malzemeler

Hamuru hazırlamak için:

  • 250 gr tereyağı
  • 1 çay kaşığı yoğurt
  • 1 su bardağı süt suyu
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 4 su bardağı un (unu kontrollü bir şekilde ekleyerek ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edin)

iç malzeme için

  • peynir (istediğiniz kadar)
  • 1 soğan
  • maydanoz
  • 1 su bardağı kavurma (veya ekleyemezsiniz)

yukarı;

  • yoğurt
Pasta tepsisi tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Hamuru için sıvı malzemeleri bir karıştırma kabına alın, elinizle karıştırın, ardından unu yavaş yavaş ekleyerek hamur çok yumuşak olacak ve elinize yapışmayacaktır.
  2. Hamur dinlenirken malzemeleri bir kaba alıp karıştırın. Yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye hamuru yayıp elinizle şekil verebilirsiniz.
  3. Hamurun üzerine peynirli harcı koyup hamuru tekrar açıp kapatacaksınız en sonunda üzerine yoğurdu koyacaksınız.
  4. Önceden ısıttığınız 180 derece ters ayarlı fırında kontrollü bir şekilde 30 veya 40 dakika pişireceksiniz. 😊 Afiyet olsun 😋.

Resimlerle Çin böreği tarifi

Tepsi Böreği’nin yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın