Pastane Unlu Kurabiye Tarifi

Öncelikle margarini ve pudra şekerini bir kaba alıp iyice karıştırıyoruz.

Biraz daha ekleyelim.

Unu dikkatli bir şekilde ekleyip hamuru kulak memesi bağlantısına alalım.

Hamurdan mandalina parçalarını ayıralım, tezgaha biraz un serpelim, elimizle ileri geri yuvarlayıp silindir şeklinde yapalım.

Bıçakla bir çay kaşığı kadar kesin.

Uçlarına elimizle bastırarak hamuru birleştirelim.

Hamur bitene kadar devam edelim.

Yağlanmış tepsiye dizin ve önceden ısıtılmış 150 – 170°C sıcaklıkta 20 dakika pişirin.

Çikolatayı benmari usulü eritelim ve keklerin uçlarını önce çikolataya sonra da pasta süslemelerini batıralım.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın