Patates

patates kızartması tarifi malzemeleri

  • 4 orta boy top
  • 5 yemek kaşığı un
  • 2 yumurta
  • 2 yemek kaşığı yağ
  • Yarım çay kaşığı süt
  • 1 poşet kabartma tozu
  • tuz
  • karabiber

kızartma için

  • Sebze yağı

Patates kızartması tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Patatesleri doğrayalım.
  2. Suyu çok kurumadan biraz sıkalım.
  3. Üzerine yumurta ve sütü ekleyip karıştırın.
  4. Diğer malzemeleri ekleyip karıştırın.
  5. Büyük bir kaşıkla hamurdan alıp kızgın yağda kızartalım.

patates kızartması tarifi

  • tatlı tarifi
  • Müjde
  • kek tarifleri
  • Patates
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

sütlü muz

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın