Patates cipsi

Patates cipsi tarifi malzemeleri

  • 3 patates

isteğe bağlıdır;

  • tuz
  • baharat

Patates cipsi tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Patatesleri soyup haşlayın. Haşlanmış patatesleri çatal yardımıyla ezin ve ezin.
  2. Süzgeçten geçiriyoruz (süzgeçten geçen püre macun oluyor)
  3. Sıkma torbasıyla (ayrıca dondurucu poşetinde) veya kaşıkla küçük toplar yapın.
  4. Fırın tepsisine yerleştirdiğimiz topların üzerine yağlı kağıt serin ve bardağın dibine indirin.
  5. 180 derecede 25-30 dakika pişirin.
  6. 3 patatesten 2 tepsi çıktı. (Denemek için biraz yaptım, daha fazla patatesle daha fazlasını yapabilirsiniz)
  7. Yanındaki dip sosla iyi gider (yoğurt + tuz + dilediğiniz baharatlar)
  8. Fırından fırına fırın süresi değişebilir. Patateslerin hazırlanma süresi boyunca kaynama süresi yoktur.

Patates cipsi tarifi

  • tatlı tarifi
  • cips
  • kek tarifleri
  • Patates
  • çömlek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda

sonraki haber:

Airfryer Da Soğan Halkası

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın