patates turtası

patatesli börek tarifi malzemeleri

  • 6 su bardağı un
  • Bir paket varsayılan kuru
  • tuz
  • bunlar

iç harç için

  • 2 orta boy soğan
  • 3 patates
  • karabiber
  • zeytin yağı
  • kırmızı biber
  • Salça
  • tuz

Patatesli börek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Bir karıştırma kabına un, maya ve tuzu ekleyin. Kontrollü olarak su ekleyelim. Ele yapışmayan bir hamur yoğuralım.
  2. Hamur hazır olduktan sonra biraz zamanınız varsa dinlenmesini bekleyebilirsiniz. Daha sonra hamurdan parçalar alıp beze yapalım.
  3. İç harcı için soğanı ince ince doğrayın ve patatesleri rendeleyin. Zeytinyağı, tuz, salça, karabiber ve pul biberi ekleyip karıştırın.
  4. Harcımızı hazırladıktan sonra bezeleri tek tek açıp iç harcını koyup kapağını kapatalım ve tavada kızarana kadar pişirelim.

Patatesli turta tarifi

  • hamur işleri
  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • patatesli
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Hamburger

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın