patatesli tavuk yemeği

Tavuk ve patates tarifi için malzemeler

  • 1 kutu tavuk budu
  • 4 orta boy fasulye
  • 2-3 diş sarımsak
  • 1 soğan
  • 3 yeşil biber
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • karabiber
  • kırmızı biber
  • tuz
  • 1 bardak su

Patatesli tavuk yemeği tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr
  1. Tavuk butlarını geniş bir tencereye alın.
  2. Aralarına 4 veya 6 adet bulduğumuz soğanı ve ay dilimi şekli verdiğimiz patatesi yerleştiriyoruz.
  3. Üzerlerine 3’e böldüğümüz biberleri koyalım.
  4. Üzerine sarımsağı ve son olarak bir su bardağı suda erittiğimiz salçayı, tuzu ve baharatları ekleyip yemeğin üzerine dökelim.
  5. Kapağını kapatalım yüksek ateşte kaynadıktan sonra kısık ateşte yavaş yavaş pişirelim.

resimli tavuklu patates tarifi

  • börek tarifi
  • kek tarifleri
  • Patates
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • piliç ile
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

Püre yatağında bonfile tavuk

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın