Tam kalınlıkta pazı rulo tarifi için malzemeler
- 1 bağ pazı
içeri
- 1,5 su bardağı pirinç
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- Yarım çay kaşığı sıvı yağ
- 1 bardak su
- göz tuzu
- 1 çay kaşığı nane
- 1 çay kaşığı kırmızı biber
- 1 soğan
sosu için
- 1 yemek kaşığı dolusu domates salçası
- göz tuzu
- su geçer
Mükemmel kıvamda pazı rulosu nasıl yapılır?
kartal değilTarifler.net.tr
- Öncelikle soğanı küp küp doğrayalım tencereye alıp yağı ekleyip kavuralım salçayı ilave edip baharatları ekleyip iki üç kere karıştırıp suyunu ilave edip pişmeye bırakalım. serin.
- Pazı saplarını keselim ve güzelce yıkayalım.
- Derin bir dolaba alıp üzerine kaynar su ekleyelim 10 dakika bekletip suyunu süzelim.
- Sarmak için damarlı kısımlarını kesip sarmaya başlıyorum ve tencerenin dibine basınçlı haşladığım kemiksiz etleri koyuyorum isteğe göre siz koymayabilirsiniz.
- Ardından sosu döküp orta ateşte kontrollü bir şekilde pişirdim. Deneyecek olan herkese bol şans.
Fotoğrafla tutarlı tam tarif haşlanmış rulolar
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]