Pazı ruloları mükemmel kıvamda

Tam kalınlıkta pazı rulo tarifi için malzemeler

  • 1 bağ pazı

içeri

  • 1,5 su bardağı pirinç
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • Yarım çay kaşığı sıvı yağ
  • 1 bardak su
  • göz tuzu
  • 1 çay kaşığı nane
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 1 soğan

sosu için

  • 1 yemek kaşığı dolusu domates salçası
  • göz tuzu
  • su geçer

Mükemmel kıvamda pazı rulosu nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr
  1. Öncelikle soğanı küp küp doğrayalım tencereye alıp yağı ekleyip kavuralım salçayı ilave edip baharatları ekleyip iki üç kere karıştırıp suyunu ilave edip pişmeye bırakalım. serin.
  2. Pazı saplarını keselim ve güzelce yıkayalım.
  3. Derin bir dolaba alıp üzerine kaynar su ekleyelim 10 dakika bekletip suyunu süzelim.
  4. Sarmak için damarlı kısımlarını kesip sarmaya başlıyorum ve tencerenin dibine basınçlı haşladığım kemiksiz etleri koyuyorum isteğe göre siz koymayabilirsiniz.
  5. Ardından sosu döküp orta ateşte kontrollü bir şekilde pişirdim. Deneyecek olan herkese bol şans.

Fotoğrafla tutarlı tam tarif haşlanmış rulolar

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın