Pazıyı mantar ve efsane yoğurtla süsleyin

Tarif için malzemeler Efsane mantar ve yoğurt

  • 1 bağ pazı
  • 1 büyük kırmızı soğan
  • 8-10 mantar ekilir
  • zeytin yağı
  • tuz
  • 2 su bardağı yoğurt
  • 3-4 diş sarımsak
  • tuz

yukarı;

  • Küçük bir kase kıyılmış ceviz
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 dolu çay kaşığı tatlı toz kırmızı biber

Mantarlı, yoğurtlu, pazılı efsane meze tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr

  1. Kırmızı soğanı beyaz olacak şekilde doğrayın ve 2-3 yemek kaşığı zeytinyağında kavurun.
  2. İri iri doğradığımız pazıyı ilave edip suyunu salana kadar kavurmaya devam ediyoruz.
  3. Tuzunu ekleyip ayrı bir kaba alın.
  4. Aynı tavada kızartılmış mantarları yumuşayana kadar soteleyin.
  5. Suyu çekilince altını kapatıp soğumaya bırakıyoruz.
  6. Mantar ve pazı karışımını bir karıştırma kabına alın ve üzerine yoğurt ve sarımsağı ekleyin. İyice karıştırıyoruz.
  7. Ayrı bir küçük tavada cevizleri hafifçe kavurun, tereyağını ve toz biberi ekleyip yakmadan kapatın.
  8. Servis tabağına aldığımız mezelerin üzerine döküp bekletmeden servis ediyoruz!

Fotoğraflı mantarlı yoğurtlu meze ile efsane meze

  • börek tarifi
  • efsane
  • mantarlı
  • ortada
  • Meze
  • kek tarifleri
  • kaçak avlanma
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler
  • yoğurtlu

Sonraki haber:

kurak

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın