Petitborough Bisküvi Kremalı Pasta Tarifi

15. dakika. Hazırlanma zamanı

8 – 9 dilim

Bugün çok pratik bir pasta yapacağız. Her seferinde farklı tatlar bulabileceğiniz bir pastadır. Önce harika bir krema hazırlayacağız. Daha sonra krem ​​şantili bisküvi ve krema katmanlarını birleştiriyoruz. Son günkü ruh halinize göre üzerini meyve, kakao kreması veya ganaj ile kaplayacağız. Bu kolay ve lezzetli petitboro bisküvili kek tarifini kimse denemesin derim. İşte tarifim.

Dersler

  • 1 paket sade petitbur bisküvi
  • 1 kutu petitburo kakaolu bisküvi
  • 1 litre süt (5 su bardağı)
  • Bisküvileri ıslatmak için vişne suyu
  • 1 kase kiraz
  • 2 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 poşet vanilya şekeri
  • Üzeri için badem tozu

kilit nokta

Bisküvileri bir kat kakao ve bir kat sade olacak şekilde diziyoruz. Dilerseniz tek çeşit bisküvi de kullanabilirsiniz.

Kiraz yerine dilediğiniz başka meyveleri de kullanabilirsiniz. Örneğin şeftali, muz veya çilek bu tatlıya çok yakışıyor.

Meyve kullanmak yerine kek kremasını kakao ile karıştırabilirsiniz.

200 gram çikolata ve bir paket krema ile hazırlayacağınız ganajı pastanın üzerini kaplamak için de kullanabilirsiniz. Ganajı hazırlamak için küçük bir tencereye bir paket kremayı koyun ve ocağa koyun. Isınıp kaynamaya başlayınca altını kapatıp küçük parçalara ayırdığınız çikolatayı ekleyin ve eriyene kadar karıştırın. Buzdolabında 15-20 dakika soğuduktan sonra hazırlamış olduğum bu ganaj ile pastanızın üzerini kaplayabilirsiniz.

Petitborough Bisküvi Kremalı Pasta Tarifi

1. Kremayı hazırlamak için sütü, unu, nişastayı ve toz şekeri bir tencereye eleyin ve bir kürek ataşmanıyla pürüzsüz hale gelene kadar çırpın.

2. Tencereyi ocağa koyun ve kaynayana kadar sürekli karıştırın.

3. Krema kaynamaya başlayınca 1 paket vanilya şekeri ekleyin ve karıştırın.

4. Krema koyulaşıp hazır olduğunda ocaktan alın.

5. Bisküvileri bir kaseye koyduğunuz süt veya dilediğiniz bir meyve suyu ile teker teker ıslatın. Orta boy bir deliciye bir kat uygulayın.

6. Bisküvileri yerleştirdikten sonra bir kat kremayı ve bir kat ıslatılmış bisküviyi ve tekrar kremayı arka arkaya ekleyin.

7. Kirazların çekirdeklerini kaseden çıkarın ve bir blenderden geçirin.

8. Üzerine ekleyeceğiniz krema ile vişneleri karıştırın.

9. En az 4-5 saat buzdolabında bekletin. Bir gecede bırakmak en iyisiydi.

10. Kekin yüzünü hindistan cevizi, meyve parçaları veya badem tozu ile süsleyin ve servis yapın.

Afiyet olsun.

Petitborough Bisküvi Kremalı Kek

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın