/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Bomba Peynir Tarifi Malzemeler (Sarımsak Soslu Acucale)
- 1 su bardağı su (ılık)
- 1 su bardağı süt (ılık)
- Yağını ölçmek için 1 su bardağı su
- 1 yumurta (akı sarısı dışında)
- 1 yemek kaşığı şeker
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 anlık sanal paket
- Yeterince un (yaklaşık 6-7 su bardağı)
içeri
- akoka (isteğe bağlı)
- Çedar peyniri
yukarı;
- 1 çay kaşığı tereyağı
- 5-6 dal kıyılmış maydanoz
- 1 diş sarımsak
Cheese Bomb (Sarımsak Soslu Acucale) Tarifi nasıl yapılır?
- Su, süt, şeker ve mayayı 10 dakika karıştırın. Yer alır. Ardından yumurta aklarını ve sıvı yağı ekleyip karıştırın. Yumuşak hamur un ve tuz ilave edilerek kontrollü bir şekilde yoğrulur. Örtün ve bir saat bekletin.
- Ekşi mayadan mandalina büyüklüğünde bir beze hazırlanır, elle açılır, ortasına biraz akaca sürülür, cheddar parçaları konulur ve tepsiye dizilir.
- Tepside yarım saat mayalandıktan sonra üzerine yumurta sarısı sürüp 200 derecede ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
- Sosu için tereyağı, ezilmiş sarımsak ve kıyılmış maydanoz karıştırılır. Biraz buharladım. Sıcak hamur üzerine fırçalayın. Deneyecek olana afiyet olsun 🤗.
Resimli Peynir Bombası (Sarımsak Soslu Acucale) Tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
Sonraki haber:
Mahlepli simit mayşe kokar
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]