Peynirli pasta tepsisi

Peynirli tepsi böreği tarifi için malzemeler

  • 5 yufka hamuru

sosu için

  • 1 yumurta (ben büyük)
  • 1 su bardağı süt veya sulu süt
  • 1 şişe maden suyu
  • 1 su bardağı sıvı yağ

iç harç için

  • rendelenmiş peynir (Ben tel peynir kullandım, siz kaşar peyniri, beyaz peynir ve tom peynir kullanabilirsiniz)
  • maydanoz
  • Tuz (peynir tuzunun durumuna göre tuz ilave edebilirsiniz)
Cheesecake pasta tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

Merhaba çok pratik ve lezzetli bir tarif. 20 aylık oğlum küçük parçalara ayırıp önüne koyduğumda aç yedi. Merdivenler yarım kaldı. Hadi inşa etmeye başlayalım.

  1. Öncelikle sos malzemelerini bir kapta karıştıralım.
  2. Fırın tepsisine yağlı kağıt serip bir adet yufka koyalım.
  3. Daha sonra ikinci yaprağı ortadan ikiye bölüp sosa batırıp tepsiye dizin. Üçüncü yufkayı da aynı şekilde yapalım.
  4. Üzerine hazırladığımız peynirli iç harcı koyalım. Dördüncü ve beşinci gofreti ikiye bölelim, sosa batırıp tepsiye koyalım.
  5. Hamurun kenarlarından sarkan ilk parçalarını toplayıp üzerine yerleştirelim.
  6. Hamurumuzu keselim, kalan sos varsa üzerine dökelim.
  7. Vaktiniz varsa buzdolabında birkaç saat dinlendirin.
  8. 180 derecelik fırında kontrollü bir şekilde pişirelim. sıcak servis yapmak 🌼.

Resimlerle Çin peynirli börek tarifi

Borigi peyniri yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın