Peynirli yağsız puf böreği

Peynirli yağsız puf böreği için malzemeler

  • 1 su bardağı ılık su
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı sirke
  • Ve

kapalı harç

  • peynir, maydanoz
Yağsız peynirli börek nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Tüm malzemeleri kalın ve pürüzsüz bir hamur elde edene kadar bırakın, örtün ve 20 dakika bekletin.
  2. Peynir harcını da hazırlayın.
  3. Yumuşayan hamurdan 2 adet ceviz büyüklüğünde hamur alıp çok ince olmayacak şekilde kesiyoruz.
  4. Harcı bırakın, kapatın ve bir kenara koyun.
  5. Tüm beze bitene kadar devam edin.
  6. Üzerini örtün, yağı ısıtın ve her iki tarafını da pişirin.

Resimli peynir tarifi ile yağsız gözleme hamuru

Yağ tutmayan Peynirli Milföy ile ilgili yazı ilk olarak son dakika Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da çıktı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın