Peynirli yağsız puf böreği için malzemeler
- 1 su bardağı ılık su
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı sirke
- Ve
kapalı harç
- peynir, maydanoz
Yağsız peynirli börek nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Tüm malzemeleri kalın ve pürüzsüz bir hamur elde edene kadar bırakın, örtün ve 20 dakika bekletin.
- Peynir harcını da hazırlayın.
- Yumuşayan hamurdan 2 adet ceviz büyüklüğünde hamur alıp çok ince olmayacak şekilde kesiyoruz.
- Harcı bırakın, kapatın ve bir kenara koyun.
- Tüm beze bitene kadar devam edin.
- Üzerini örtün, yağı ısıtın ve her iki tarafını da pişirin.
Resimli peynir tarifi ile yağsız gözleme hamuru
Yağ tutmayan Peynirli Milföy ile ilgili yazı ilk olarak son dakika Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da çıktı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]