Piksel olarak

Karışık Turşu Tarifi Malzemeler

  • Yarım beyaz lahana
  • Yarım kilo salatalık
  • 5 adet acı kırmızı biber
  • 2 büyük havuç
  • 2 baş sarımsak
  • 3-5 humus
  • 6 su bardağı sirke
  • 3 su bardağı sıcak su
  • 5 yemek kaşığı kaya tuzu
  • 1 çay kaşığı limon tuzu

1 ayrı silindir biri 2 litre, diğeri 3 litre (toplam 5 litre)

Turşu problemi tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Tüm bileşenleri kesiyoruz. Kutuların altına nohut koyarak başlıyoruz. Tüm malzemeleri kutuların altına koyun ve dilediğiniz gibi ağzına kadar doldurun.
  2. Daha sonra su, sirke ve tuzu ayrı bir kapta karıştırıp turşunun üzerinden geçecek ve ağzı sıkıca kapatacak şekilde dolduruyoruz.
  3. Kalan sirkeli suyu ve malzemeleri diğer kutulara dolduralım ve işleme devam edelim. 15 gün boyunca serin ve karanlık bir yerde bırakın.

Karışık turşu tarifi

  • tatlı tarifi
  • karışık
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Ekşi
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Közlenmiş biber dolması

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın