Piramidimdeki ıslak kek

Borcam’ın Islak Kek Tarifi Malzemeler

  • 2 yumurta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 çay kaşığı süt
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı kakao çorbası
  • 1.5 su bardağı un
  • 1 poşet kabartma tozu
  • 1 paket vanilya

yukarı

  • 1 paket ezilmiş çikolata sosu
  • Tarifteki süt

Borcam’da ıslak kek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Yumurta ve şekeri beyazlaşana kadar çırpın.
  2. Süt, sıvı yağ ve kakaoyu ekleyerek çırpmaya devam edin.
  3. Ardından un, kabartma tozu ve vanilyayı ekleyin.
  4. Margarin karışımını dökün ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında kontrollü olarak yaklaşık 50 dakika pişirin. (Fırınınızın pişme süresini kendiniz ayarlayabilirsiniz).
  5. Kek pişerken üzeri hazırlanır ve soğumaya bırakılır.
  6. Pişen kek fırından çıkarılır ve soğuması beklenir.
  7. Soğuduktan sonra servis tabağına ters çevirerek üzerine çikolata sosu dökün ve afiyetle yiyin.

Fotoğraflı borcam ıslak kek tarifi

  • borçlarımda
  • tatlı tarifi
  • ıslak
  • Kek
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Yumurtasız sufle

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın