pişmiş balık

ızgara balık tarifi malzemeleri

  • 2 palamut balığı (temizlenmiş)
  • 1 soğan (halkalar halinde kesilmiş)
  • 1 domates (halkalar halinde kesilmiş)
  • 1 adet kırmızı kapya biber (iri doğranmış)

sos için;

  • 1 çay bardağından az zeytinyağı
  • zaatar
  • tuz
  • kırmızı biber
  • (Damak zevkinize göre az ya da çok baharat kullanabilirsiniz)

Izgara balık tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Balıkları temizleyip ortadan ikiye kesin.
  2. Doğranmış sebzeleri tepsinin altına koyun.
  3. Üzerine balıkları koyuyoruz ve sosa ulaşması için balığın üzerine delikler açıyoruz.
  4. 200 derecelik fırında ters çevirerek pişirelim. Afiyet olsun 🤗.

ızgara balık tarifi

  • “balık
  • tatlı tarifi
  • Fırının içinde
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Airfryer’da somon balığı

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın