Pişmiş bütün tavuklu pilav


Fırında Bütün Tavuklu Pilav Tarifi Malzemeler

  • 1 bütün tavuk
  • 2 su bardağı pirinç
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 3 su bardağı su

Fırında bütün tavuklu pilav nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Önce iki su bardağı pirinci yıkayıp tencereye alıp tuzunu ilave edin.
  2. Ardından 3 su bardağı suyu ekleyip 20 dakika pişirin.
  3. Biraz taze olmalı, sonra bütün tavuğu temizleyip çıkarıyoruz.
  4. Ardından haşlanan pirinci koyun.
  5. İnce bir iplikle dikiyoruz.
  6. Sos için 1 tatlı kaşığı nane, kırmızı biber ve 1 yemek kaşığı salça ile üç yemek kaşığı sıvı yağı bir kapta karıştırıp tavuğun üzerine dökün.
  7. Daha sonra 250 derecelik fırına atıp 45 dakika kızarttıktan sonra servis yapın.

Bütün pişmiş tavuklu pilav tarifi

  • tatlı tarifi
  • Herşey
  • Fırının içinde
  • kek tarifleri
  • pilav
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • piliç ile
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

tavuklu taco

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın