Pişmiş etli sebze yemeği


Et ve sebze suyu malzemeleri karışık yemek tarifi

  • 500 gram kıyılmış et
  • 1 kabak
  • 1 patlıcan
  • 1 havuç
  • 1 su bardağı dondurulmuş bezelye
  • Bir kase yeşil fasulye
  • 2 patates
  • 1 adet kırmızı kapya biberi
  • 2 yeşil biber
  • 1 domates
  • 10 adet soğan pırasa
  • 2-3 diş sarımsak

sosu için

  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 yemek kaşığı tuz
  • iki bardak su
  • 1 su bardağı sıvı yağ

Doğrama karışımı ve yemek tarifi ile et ve sebze suyu nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Bütün sebzeleri yıkayalım.
  2. Daha sonra hepsini ayrı kaselere bölelim.
  3. Derin bir kaseye önce etleri ekleyelim ve sırasıyla tüm doğranmış sebzeleri ekleyip karıştıralım.
  4. Ayrı bir kapta yağ, salça, biber salçası ve baharatları ekleyip tuz ve suyu ekleyip karıştırın.
  5. Salçalı sosu sebzelerin üzerine dökelim ve karıştıralım.
  6. Ardından oluşan sebzeleri tagine aktaralım.
  7. Bir saat kadar yüksek ateşte, sonra kısık ateşte kaynayana kadar yavaş yavaş pişirelim.

Yemek suyu et ve sebze pirzola karışımı fotoğraflı yemek tarifi

  • tatlı tarifi
  • kesimler
  • etli
  • etiketinde
  • karıştır
  • kek tarifleri
  • pişir onu
  • sebzeler
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Lokum Entrikot (tarifi log ile kaydedin)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın