pişmiş karides

Fırında pilav tarifi malzemeleri

  • 8 patlıcan
  • Yarım demet maydanoz
  • 300 gram kıyılmış et
  • tuz
  • karabiber
  • kimyon
  • 3 soğan
  • biber salçası
  • 1 su bardağı sıcak su
  • Sebze yağı

Fırında karides tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Çeşitli soyulmuş patlıcan.
  2. Tencereye sıvı yağı alıp bütün patlıcanı kızartın.
  3. Kızaran patlıcanları geniş bir fırın tepsisine dizin.
  4. Tencereye sıvı yağı alıp doğranmış soğanı, kıymayı ve baharatları ekleyin.
  5. Pişmiş malzemeleri doğranmış patlıcanın içine koyun.
  6. Maydanoz ile süslenir.
  7. Tencereye salçayı ve sıcak suyu ilave edip karıştırın.
  8. Hazırlanan patlıcanın üzerine dökün.
  9. 160 derecelik fırında 30 dakika turboda pişirin.

ızgara karides tarifi

  • tatlı tarifi
  • Fırının içinde
  • Göbek
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

patates yemeği

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın