Pişmiş karnabahar kaynatılmadan lokum gibidir

Fırında karnabahar tarifi malzemeleri kaynatmadan lokum gibidir

  • 1 orta boy karnabahar

Sosu hazırlamak için:

  • Yarım çay kaşığı zeytinyağı
  • Yarım çay kaşığı sıvı yağ
  • 3 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı kimyon

Lokum gibi fırında karnabahar tarifi haşlamadan nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr
  1. Karnabaharı yıkayın.
  2. Taneler çiçeklerden ayrılır.
  3. Çiçeğin parçaları enine kesilir.
  4. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin.
  5. Sosu için yağlar, rendelenmiş sarımsak, baharatlar ve tuz karıştırılır.
  6. Fırça yardımı ile karnabaharların üzerine yayılır.
  7. 175-180 derecede önceden ısıtılmış fırında üzerleri kızarana kadar pişirin.
  8. Servis yaparken süzme yoğurt kullanabilirsiniz.😋 Olduğu gibi deneyin, vazgeçilmez tarifiniz olacak.👌🏻Diğer tariflerim için profilimdeki linkten hepinizi youtube kanalıma beklerim.❤.

Fırında karnabahar tarifi kaynatmadan lokum gibidir

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın