pişmiş tatlılık (balıktan sonra)

Fırında Halava Tarifi Malzemeler (balıktan sonra)

  • 500 gram tahin helvası
  • 1 su bardağı süt suyu
  • 1 çay kaşığı limon suyu
  • 1 paket vanilya

Fırında un tarifi (balıktan sonra) nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr
  1. Helvayı bir kaseye alıp ezelim.
  2. Yavaş yavaş süt ekleyin.
  3. Sıvı bir kıvam alana kadar devam ediyoruz.
  4. Limon suyu ve vanilyayı ekleyip iyice karıştırın.
  5. 180 derecedeki fırına verip üzeri kızarana kadar pişirelim. Keyfini çıkarın 😇.

Resimli fırında tatlı tarifi (balıktan sonra)

  • “balık
  • börek tarifi
  • Fırının içinde
  • Helva
  • kek tarifleri
  • Posta-
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

Catdelly Buzlu Kek

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın