Portakal Suyu (Buzdolabından) – Tatlılarım

Merhaba arkadaşlar, gerçek gibi görünmeyecek lezzetli bir içecek, mutlaka denemelisiniz.

Portakalları küp küp doğrayıp limonları ekleyip poşetlere koyup buzluğa koyuyorum. Dilediğiniz zaman alıp, içeceklerimizi hazırlayıp gönül rahatlığıyla servis edebiliriz, işte böyle.

Dondurucudan Portakal Suyu tarifi için portakallarımızı buzluktan çıkarıp iki saat dışarıda bırakalım.

Biraz eriyince şekeri koyup rondodan geçelim. Bir süzgeç alalım, altına bir kavanoz koyalım ve suyu süzgeçten geçirelim.

Hamuru iyice geçmesi için kaşıkla ezelim ve portakal suyunu posanın üzerine verelim.

İçeceğimizi buzdolabına koyalım, soğumasını bekleyelim.

Buzdolabından çıkan portakal suyu kullanıma hazır.

Afiyet olsun

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın