Pretzel Aromalı Bisküvi


Tuzlu Kraker Kurabiye Tarifi için Malzemeler

  • 100 gram eritilmiş tereyağı veya ghee (tamamen erimemiş)
  • 1 yumurta sarısı
  • Yarım su bardağı su
  • 1 poşet kabartma tozu
  • 2.5 su bardağı un
  • 1 çay kaşığı toz şeker
  • Yarım çay kaşığı tuz

yukarı;

  • yumurta akı
  • Susam, ay çekirdeği, çörek otu, haşhaş

Tuzlu kraker kurabiye tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Tereyağını eritin (tamamen erimeden 😂), su, yumurta sarısı ekleyin, un, kabartma tozu, şeker, tuz ekleyin ve son olarak ele yapışmayan bir hamur elde ediyoruz.
  2. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp önce yumurta beyazına sonra susam ya da çekirdeklerine bulayıp bardakla bastırıyoruz.
  3. 175 derecede önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirin. sağlığı yerinde.

Tuzlu kraker bisküvi tarifi

  • tatlı tarifi
  • kraker
  • bisküvi
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • aromalı
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • tuzlu
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Çıtır Kurabiye Mahlab

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın