/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Anne usulü Profitrol tarifi için malzemeler
Hamuru hazırlamak için:
- 1.5 su bardağı su
- 1.5 su bardağı un
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 1 çay kaşığı toz şeker
- bir tutam tuz
- 4 yumurta
Krema için:
- 2.5 su bardağı süt
- 1 yemek kaşığı tam un
- 1 yemek kaşığı dolusu nişasta
- 1 çay kaşığı tereyağı
- 2 yumurta sarısı
- 1 paket vanilya
- 1 su bardağı toz şekerden 2 parmak eksik
Çikolata şurubu:
- 1.5 su bardağı süt
- 1 çay kaşığı un
- 1 çay kaşığı nişasta
- 2 çay kaşığı kakao
- 2 yemek kaşığı toz şeker
- 1 çay kaşığı tereyağı
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- 2 paket 60 gr sütlü çikolata
- 1 paket 60 gr bitter çikolata
- 1 fincan Türk kahvesi, soğuk su
Anne yolunda profiterol tarifi nasıl yapılır?
- Tencereye soğuk su, tereyağı, şeker ve tuzu koyalım ve kaynayınca unu karıştırarak ilave edelim.
- Hamur sertleştiğinde ocağı kapatın ve bir stand mikserin kasesine koyun ve 5 dakika soğumaya bırakın.
- Yumurtaları tek tek kıralım ve mikser ile karıştıralım daha sonra pürüzsüz bir hamur elde edeceğiz.
- Düz uçlu pasta pompasını hamurla dolduralım.
- Tepsiye yağlı kağıt koyalım, tepsiye pinpon topu büyüklüğünde hamur parçalarını bastıralım.
- 180 derecede önceden ısıtılmış fırında 20-25 dakika kontrol ederek pişirelim.
- Daha sonra hamuru soğuması için bir tabağa alın.
- Vanilya yağı hariç krema malzemelerini mikser kabında çırpalım ve tencereye alıp göbek patlayana kadar pişirelim.
- Piştikten sonra mikserin kasesine alın, vanilyalı yağı ekleyin ve mikserle çırpın.
- Yarım saat buzdolabında soğumaya bırakın.
- Daha sonra çıkardığımızda mikserle çırpalım sivri uçlu kek pompasını bu krema ile dolduralım.
- Yavaş yavaş kazarak ve servis tabağına 6-7 adet yerleştirerek profiterollerin altını dolduralım.
- Diğer taraftan bir çikolata tavasına süt, nişasta, un, kakao ve şekeri koyup koyu kıvama gelene kadar pişirelim.
- Ocağın altını kapatalım ve çikolatayı kırarak mikserin kasesine koyalım.
- Yağ ve tereyağı ekleyin, karıştırın ve karıştırın.
- Çikolatanın parlaması için en son soğuk su dökün.
- Daha sonra bu sostan iki üç yemek kaşığı kaşıkla döküp üzerini isteğe göre fındık ve fıstıklarla süslüyoruz.
Resimli anne yolunda Profitrol tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
kokostar makarna
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]