Pudingli Tart Pasta – Tatlılarım

Pasta Tarifi için,

Süt, yumurta ve şekeri iyice karıştırın.

Ardından süt, sıvı yağ, portakal kabuğu rendesi ve vanilyayı ekleyip karıştırın.

Ardından elenmiş un ve kabartma tozunu ekleyip karıştırın.

Margarin ve un ile yağladığımız tart kalıbına döküyoruz.

180°C fırında pişirelim, kürdan ile test edelim ve pişince çıkartalım.

Pudingi pişirelim, bunun için puding tozunu tavaya dökün, arkasında yazan süt miktarından eksik kalan 1/2 su bardağı sütü ekleyip pişirip tart kekimizin üzerine dökün.

İstediğimiz gibi süsleyip dinlendirdikten sonra servise hazır.

Pudingli Pasta hazır.

yemek istiyorum 👌

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın