Puf böreği hamuru ile elmalı kek


Elmalı Hamurlu Puf Börek Pastası Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 paket milföy hamuru
  • 4 elma
  • 1 su bardağı toz şeker

yukarı;

  • pudra şekeri, pudra şekeri

Milföy hamurundan elmalı kek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Elmayı rendeleyin ve tencereye koyun. Üzerine toz şekeri ekleyip orta ateşte suyunu çekene kadar 10 dakika pişirelim.
  2. Bir kaseye alıp soğumaya bırakın. Varsa fazla suyunu süzelim.
  3. Soğuyan elmalı harcı turta hamurunun içine koyup rulo haline getirelim. 2 cm kalınlığında kesip tepsiye dizin.
  4. 180 derecelik fırında altın sarısı olana kadar pişirin.
  5. Soğuyunca üzerine pudra şekeri serpip servis edebilirsiniz.

Not: Arzu ederseniz elma harcına tarçın ve fındık ekleyebilirsiniz.

Fotoğraflı puf böreği tarifinden elmalı kurabiye

  • tatlı tarifi
  • Bir elma:
  • hamurdan
  • bisküvi
  • puf böreği
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

İnce doğranmış elmalı kurabiye

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın