Raffaello dondurmalı kolay pasta

Dondurmalı kolay bir Raphaello kek tarifi için malzemeler

  • 400 gram süt reçeli
  • 600 ml çırpılmış krema
  • 15 adet Raffaello çikolata
  • 40 gram hindistan cevizi
  • 15/20 bisküvi

ahududu sosu için.

  • 300 gram badem
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • 1 yemek kaşığı nişasta
  • 2 yemek kaşığı su

Rafaello dondurma tarifi ile kolay pasta nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr

  1. Ayrı bir kapta krem ​​şantiyi çırpın, süt reçeli ve 15 adet Raffaello püresini ekleyip karıştırın.
  2. Kek kalıbımıza cipslerimizi koyuyoruz.
  3. Dondurmalı kek almamızı kolaylaştırmak için kalıbı önceden yağla yağlıyoruz.
  4. Kek kalıbımıza bu karışımdan biraz koyalım ve ardından bisküvilerimizi koyalım.
  5. Bunu kremamız bitene kadar yapalım.
  6. Bir gece buzlukta bekletiyoruz.
  7. Sosumuzu yapmak için meyveleri şekerle pişirip püre haline getiriyoruz.
  8. Nişastayı iki yemek kaşığı suyla karıştırıp püreye ekleyin.
  9. 5 dakika daha pişirip soğuduktan sonra servis etmek için kullanıyoruz.

Resimli Dondurmalı Kolay Raffaello Pasta Tarifi

  • börek tarifi
  • Dondurmayla
  • kolay)
  • makarna
  • kek tarifleri
  • Raphael
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

Sütlaç tam boy yumurtasız fırın

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın