Reçelli Kurabiye Yapımı – Tariflerim

Reçelli Kurabiye tarifi için oda sıcaklığında yumuşamış tereyağı ve pudra şekeri çırpılır. Yağ ekleyin ve karıştırın.

Nişasta ve vanilyayı ekleyin.

Daha sonra un yavaş yavaş eklenir. Ele yapışmayan yumuşacık ekmekler mevcuttur.

Hamurdan parçalar kesilerek büyük bir kalıpla şekillendirilir.

Daha sonra bu parçaların yarısına küçük kalıp bastırılır ve orta kısım çıkarılır.

Ortaya çıkan hamur 170 derecelik fırında 10-12 dakika pişirilir.

Kurabiyeler tamamen yerleştiğinde kenar olarak kestiğimiz kurabiyenin arkasına küçük bir reçel konulur.

Orada büyük bir kek kaplanır ve ardından hafifçe bastırılır.

Ortasına başka bir reçel konulur.

Kurabiyelerimiz artık servise hazır ❤️💛

yemek ister misin 💕

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın