Balık sezonu açılmış olmasına rağmen yiyebildiğimiz kadar yiyelim.Bugün tekli yaptım ilk defa denedim biz çok beğendik umarım beğenirsiniz. Sadece Hatay İskenderun’dan bizim balığımız geldi, temizlenip yıkandı, aynı şekilde balıkçı baharat karışımı hazırladı ve baharat karışımında damak zevkinize göre tuz, karabiber, kimyon, isot, toz biber vardı, ben bundan aldım. dört veya beş diş ezilmiş sarımsak ve sarımsak ve bir bardak çay karışımı.Ben sadece bardağı sıvı yağ ile karıştırdım.
Sarımsaklı Baharatlı Balık Tarifi için Öncelikle baharatlarımızı birbirimizle karıştırıyoruz, oranları damak zevkinize göre değiştirebilirsiniz, baharatları denemedim. Baharatlı seviyorsanız, sevmiyorsanız daha fazla biber kullanabilirsiniz, kimyon sevmiyorsanız daha az kullanabilirsiniz, kimyon sevmiyorsanız çıkartabilirsiniz ama bu baharatları sebze ile karıştırmanızı tavsiye ederim. sıvı yağ.
Bu karışımı kendi balığımızla karıştırıp buzdolabında (kapak kapalı olarak) birkaç saat dinlendiriyoruz.
Ardından tüm balıklarımızı 1 yemek kaşığı sıvı yağ döktüğümüz teflon tavada arkası ve önü pembeleşinceye kadar pişiriyoruz.
Lokum gibi, balığımız tek başına tadına doyamıyor.
Aynı baharatları karides veya diğer balık türleri için de kullanabilirsiniz.
Bunu yapabilecek arkadaşlarım şimdiden kendine iyi bak, iyi eğlenceler.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]