Sahte Boyoz Pasta Tarifi – Tatlılarım

Boyoz Böreği Tarifi, Sahte Boyoz Böreği Nasıl Yapılır?

Yufkayı ıslatmak için su ve yağı karıştıralım, yufkanın tamamını koyalım, bolca sosun üzerine yayın.

2’ye katlayıp diğer yarısını koyalım. Hamuru 4 eşit parçaya bölelim 4 üçgen elde ediyoruz.

Peyniri uzun bir yere koyup rulo gibi saralım.

Üzerini saralım ve tepsiye açılmaması için yerleştirelim.

Bütün yufkayı bu şekilde yaptıktan sonra 1 su bardağı su ile yarım tatlı kaşığı zeytinyağını karıştırıp eşit şekilde yayalım.

Daha sonra üzerine 1 şişe tuzlu su dökelim ve tepsiyi gerelim ve buzdolabına kaldıralım 4-5 saat sonra yada bir gece pişireceksek dolaptan alıp pişirmeye koyalım. tepsi.

Yumurta sarısı ile yıkayıp 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin.

Nefis Boyoz böreği hazır, afiyet olsun.

Boyoz Sahte Tarif Fotoğrafları:

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın