/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Sahte Su Böreği Tarifi Malzemeler
- 2 su bardağı erişte
sosu için
- 4 yemek kaşığı un
- 2 yumurta
- 1 çay kaşığı ayçiçek yağı
- 1 çay kaşığı süt
- 1 çay kaşığı tuz
iç harç için
- 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri veya beyaz peynir
- 1 su bardağı ince kıyılmış maydanoz
- 1 çay kaşığı kara biber
- 1 çay kaşığı tuz
Sahte su gözleme tarifi nasıl yapılır?
- Küçük kare borcam için iki bardak makarna haşladım. 4 porsiyon çıkıyor.
- Sosu için 4 yemek kaşığı un, 1 tatlı kaşığı süt, 1 tatlı kaşığı ayçiçek yağı, 1 tatlı kaşığı tuz, 2 yumurta.
- Sosu karıştırın ve haşlanmış erişte ile karıştırın.
- İçi için 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı karabiber, 1 kase ince kıyılmış maydanoz.
- Hazırladığınız makarna karışımının yarısını borsch’un altına, bahar ve kalan çedar peynirli makarna harcı arasına koyun, içi soğutun ve yalancı su böreği hazır.
- 180 derecede önceden ısıtılmış fırında 30 dakika pişirin, sonra ısıyı 200 dereceye getirin ve 10 dakika daha pişirin ve soğuduktan sonra dilimleyerek servise hazır hale getirin. iyi şanslar
Resimlerle yanlış su böreği tarifi














function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]