Sahte su hamur işleri


Sahte Su Böreği Tarifi Malzemeler

  • 2 su bardağı erişte

sosu için

  • 4 yemek kaşığı un
  • 2 yumurta
  • 1 çay kaşığı ayçiçek yağı
  • 1 çay kaşığı süt
  • 1 çay kaşığı tuz

iç harç için

  • 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri veya beyaz peynir
  • 1 su bardağı ince kıyılmış maydanoz
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 1 çay kaşığı tuz

Sahte su gözleme tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Küçük kare borcam için iki bardak makarna haşladım. 4 porsiyon çıkıyor.
  2. Sosu için 4 yemek kaşığı un, 1 tatlı kaşığı süt, 1 tatlı kaşığı ayçiçek yağı, 1 tatlı kaşığı tuz, 2 yumurta.
  3. Sosu karıştırın ve haşlanmış erişte ile karıştırın.
  4. İçi için 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı karabiber, 1 kase ince kıyılmış maydanoz.
  5. Hazırladığınız makarna karışımının yarısını borsch’un altına, bahar ve kalan çedar peynirli makarna harcı arasına koyun, içi soğutun ve yalancı su böreği hazır.
  6. 180 derecede önceden ısıtılmış fırında 30 dakika pişirin, sonra ısıyı 200 dereceye getirin ve 10 dakika daha pişirin ve soğuduktan sonra dilimleyerek servise hazır hale getirin. iyi şanslar 🤗

Resimlerle yanlış su böreği tarifi

  • hamur işleri
  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • YALANCI
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Puf böreği mantı

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın