salamura zeytin biberi


Közlenmiş biber için malzemeler

  • 1 kilo acı biber
  • 1 çay kaşığı üzüm sirkesi
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 3-4 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı kaya tuzu
  • 1 çay kaşığı limon tuzu

1 kiloluk kavanoz ve kapak

Biber turşusu tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Öncelikle biberleri güzelce yıkayıp kuruyunca istediğiniz büyüklükte doğrayın. Bu arada biberlerim kendi bahçemden
  2. Sonra kavanoza biraz biber koyun ve üzerine doğranmış sarımsak koyun. Bu şekilde kavanozu dolduruyoruz.
  3. Üzerine diğer tüm malzemeleri koyun ve kavanozu güneşli bir yerde sürekli hareket ettirerek biberlerin sararmasını sağlayın. Her saat başı sürahi oynuyoruz. Sıcak havalarda bir gün yeterlidir.
  4. Daha sonra doğrudan güneş ışığı almayan serin bir yerde birkaç ay saklayabilirsiniz. Turşuyu hazırladıktan bir ay sonra yemeye başlayabilirsiniz. afiyet olsun

Resimli yağda biber turşusu tarifi

  • biber
  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Ekşi
  • Urfa yemekleri
  • sıvı yağ
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Et perdeleri pirinç

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın