salata dalı


Şubat salatası tarifi malzemeleri

  • 4 patates
  • 3 ada
  • 2 yumurta
  • 3 pancar
  • konserve mısır
  • 400 gram Dana Yeti
  • mayonez
  • tuz
  • Dereotu

Şubat salatası tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Patatesleri yıkayın ve yumuşayıncaya ve kabukları soyulmadan fırına koyun.
  2. Havuçları ve yumurtaları bir tencereye koyun, su ekleyin ve pişirin.
  3. Eti tencereye alıp üzerini geçecek kadar su ekleyip pişirin.
  4. Tüm malzemeler hazır olduğunda, bir kaseye koyun ve soğumasını bekleyin.
  5. Kabuğu çıkardıktan sonra servis tabağına biraz mayonez sürün ve patatesleri rendeleyin.
  6. Tuz ve mayonez ekleyin, rendelenmiş havuçla kaplayın, tuzlayın ve mayonezle kaplayın.
  7. Dana eti doğrayın, tuz, mayonez ekleyin, yumurtaları rendeleyin.
  8. Tuz, mayonez, mısır ekleyin, mayonezle kaplayın, son pancarı rendeleyin ve istediğiniz gibi süsleyin.

Şubat salatası tarifi

  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • salata
  • Çuba
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Çerkez tavuğu

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın