Salsa ile pişmiş palamut

Fırında palamut tarifi malzemeleri

  • 1-2 meşe palamudu
  • 5 patates
  • 5 soğan
  • 3 yeşil biber
  • 3 havuç
  • 4-5 defne yaprağı
  • 1 demet maydanoz
  • yarım limon

Balık sosu hazırlamak için

  • Yarım limon suyu
  • 3 – 4 sarımsak
  • bol zeytinyağı
  • Tuz, karabiber, kekik, paprika, kırmızı toz biber, cajun baharatı

Cevizli fırın sosu tarifinin çalışma yöntemleri?

kartal değilTarifler.net.tr

  1. Patatesleri elma dilimleri halinde kesin.
  2. Üzerine yağı ve Cajun baharatını ekleyip karıştırın ve tepsiye dizin.
  3. Ardından balık için sosu hazırlayalım.
  4. Yıkanmış kuru balıkların üzerine dizelim arkalı önlü ve fırça yardımıyla tepsiye dizelim.
  5. Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede 35-40 dakika pişirin. Nefis, hafif ve lezzetli oldu ellerinize sağlık hocam, 👌💐🌸❤️🌺

Not olarak pişmeye yakın yemeğimizi fırından çıkaralım ve balığın üzerine biraz tereyağ sürelim çok güzel bir tat veriyor demek istedim 😍👌.

Soslu ceviz fırın tarifi

  • börek tarifi
  • fırın
  • Palamut
  • kek tarifleri
  • soslu
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

İzmir (koyun eti) kokurek tarifi

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın