/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Tarif malzemeleri Saray sarmasını dilim şeklinde hazırlıyoruz.
- 1 litre süt (5 su bardağı)
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 su bardağı un
- 3 dolu yemek kaşığı kakao
- 1 paket vanilya
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 paket çikolata (60 gram şart değil dilerseniz koyamazsınız)
yukarı;
- 1 poşet krem şanti
- 1 su bardağı soğuk sütten 2 parmak eksik
yere yatmak
- 1,5 su bardağı hindistan cevizi
Saray sarmasını dilim şeklinde hazırlıyoruz Tarif Nasıl Yapılır?
- Muhallebisi için süt, un, kakao ve şekeri mikserle orta ateşte karıştırarak pişirin. Pişen muhallebi sürekli çırpılarak iki dakika kaynatılır, üzerine tereyağı, vanilya ve çikolata eklenir ve çırpılarak eritilir.
- Bol hindistan cevizi ile ıslanan muhallebinin dibine eşit şekilde yayılır.
- Bir su bardağı soğuk süt ile hazırladığımız krem şantiyi soğuyan muhallebinin üzerine yayın ve dilimler halinde kesin (muhallebiyi keserken peçete ile silerseniz daha iyi sonuç alırsınız)
- Kesilen dilimlerden bir dilim servis tabağına alınır, üzerine bir dilim daha konulur ve hazırlanır. Her türlü muhallebiyi bu şekilde hazırlayıp üzerini fıstık tozu ile süsleyip servis ediyoruz. Deneyecek olanlara afiyet olsun ❤️
Sarayın sarmasını görselli slayt şeklinde hazırlıyoruz.
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
Sonraki haber:
irmik topları
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]