Saray’ı hafif sütle sarın

Hafif Sütlü Saray Böreği İçin Malzemeler

merdivenlere koymak için

  • 1,5 su bardağı hindistan cevizi

tatlı için

  • 1 su bardağı şeker
  • 1,5 su bardağı un, 2 yemek kaşığı azaltın
  • 2 yemek kaşığı nişasta unu
  • 4 su bardağı süt
  • 1 su bardağı su
  • 2 yemek kaşığı kakao çorbası
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 paket vanilya
  • 1 poşet krem ​​şanti
  • 1 su bardağı soğuk süt

Hafif sütlü Saray böreği nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. İlk önce katıyı 1 su bardağı su ile çırpın.
  2. Kalan sütü ve şekeri ekleyip ocağa alıp karıştırarak pişirelim.
  3. Kuzu kıvamına gelince tereyağını ekleyelim tek elle blender ile çırpalım düşük devirde tek elle pişirelim gözleri olana kadar altını kapatalım içine vanilyayı ekleyip mikserle çırpalım 2 dakika boyunca.
  4. Tepsiye bir adet dolap poşeti yayalım ve üzerine hindistan cevizini eşit şekilde yayın.
  5. Çikolatalı harcı tepsiye dökelim.
  6. Daha sonra kaşıkla her tarafına eşit olacak şekilde yayalım ve soğumaya bırakalım.
  7. Soğuyunca krem ​​şantiyi çırpalım ve muhallebinin üzerine yayalım, buzdolabında 4/5 saat soğumaya bırakalım.
  8. Daha sonra çıkaralım kenarlarından 1 cm keselim ince ince keselim 12 eşit parçaya bölelim içine muz koyuyorum sade yapabilirsiniz yada hindistan cevizi yada fıstık serpebilirsiniz tamamen size kalmış, sondan rulo yapalım diyenlere afiyet olsun.

Resimli hafif sütlü kaşar sarma tarifi

  • tatlı tarifi
  • ışık
  • kek tarifleri
  • kale:
  • yaka
  • uçurumlar
  • sütlü
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Portakallı ve bademli unlu kek

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın